Resor

Våra golfresor är en blandning av att spela golf, träna golf, upptäcka nya golfbanor i andra länder men framför allt att ha roligt. Vi genomför resor och golfskolor till bland annat södra Europa såsom Spanien, Portugal och Cypern. Höstresor till Brittiska öarna och vinterresor till Sydafrika.


Följ med till Portugal och vackra Morgado GC 2024

Resan är fullbokad men vill Ni åka med så ring Christer för att se vad vi kan lösa. Telefon 0731-59 54 50

Den 30 mars till 6 april 2024 åker vi tillbaka till vackra Morgado GC med sina två 18 hålsbanor. Morgado som har par 73 är lite bredare med större greener medan Alamos med par 71 har lite klurigare hål. Banorna utgör ett bra kombination där vi under veckan spelar båda banorna.

Träningsområdena, precis som allt annat, ligger precis utanför hotelldörren. Vi kommer träna på allt ifrån putt till drives under veckan. På banan blir ni coachade av Christer i spelstrategi, klubbval mm.

I resan ingår flyg, transport av golfbag, transfer, 7 nätter i fantastiska rum, 7 frukostar och 6 middagar. 5 st greenfee på banorna och naturligtvis golfskola med Christer Ädel de dagar vi har spel på banan.

För bokning av resan och mer information klicka på länken Morgado 30/3-6/4 2024.


Genomförda resor...

Under åren så har vi genomfört ett antal resor till olika destinationer i Europa. Vi har bland annat varit i Portugal på Troia GC, Montado GC och Morgado GC. I Spanien har vi varit på Costa Ballena GC, Novo Sancti Petri GC, Lumine GC och Valle del Este. Och på Cypern har vi varit på Korineum GC.