Resor

Våra golfresor är en blandning av att spela golf, träna golf, upptäcka nya golfbanor i andra länder men framför allt att ha roligt. Vi genomför resor och golfskolor till bland annat södra Europa såsom Spanien, Portugal och Cypern. Höstresor till Brittiska öarna och vinterresor till Sydafrika.


Nästa års träningsresa går till Morgado

Fullbokad!

Den 18- 25 mars 2023 åker vi iväg till Morgado GC som ligger utmed Algarve kusten i Portugal. Morgado har två stycken 18 håls banor på anläggningen. Morgado har par 73 och var så sent som 2018 värd för Portuguese open. Med andra ord en riktigt fin mästerskapsbana. Den andra banan heter Alamos och har par 71. Lite kortare men precis lika bra. På området finns det utmärkta träningsmöjligheter med en stor range med grästees och bra närspelsområden. Under veckan kommer vi att tränagolf 2h per dag de dagar vi har spel och spela golf tillsammans på någon av de två banorna.

I resan ingår förutom flyg, transfer, bagar, frukost och middagar, träning med PGA professional Christer och spel på de två banorna. Boendet som ligger drygt 100 meter från tee och träningsområdet gör det hela till en fantastisk anläggning som har allt. Den spellediga dagen åker vi in till Portimao och besöker stadens shopping områden och någon trevlig restaurang.

Mer information om resan får du genom att kontakta Christer på 0731- 59 54 50.