Resor

Våra golfresor är en blandning av att spela golf, träna golf, upptäcka nya golfbanor i andra länder men framför allt att ha roligt. Vi genomför resor och golfskolor till bland annat södra Europa såsom Spanien, Portugal och Cypern. Höstresor till Brittiska öarna och vinterresor till Sydafrika.


Höstresan går till Spanien 19-26 oktober

Sista anmälan är 30 juni!
Den 19-26 oktober åker vi till Villaitana i Spanien och spelar golf. Campo Levante som en av banorna heter är en utmanande bana för alla typer av golfare. Breda fairways för höghandicaparen, utmaningar för medelhandicaparen och för den duktiga spelaren krävs lite spelstrategi innan slaget.
Den andra banan vi kommer spela är Poniente. En kortare bana men lite trixigare, par 62.

I priset ingår det flyg till Alicante, golfbag, transfer till hotellet, 7 nätter, halvpension (frukost och 6 middagar) 5 heldagsgreenfee, del i golfbil på Poniente och träning med PGA professional Christer.

Mer information och anmälan finns på Golf Plaisir, länken nedan eller kontakta Christer på info@christeradelgolf.se alternativt 0731-595450

Genomförda resor...

Under åren så har vi genomfört ett antal resor till olika destinationer i Europa. Vi har bland annat varit i Portugal, i Spanien, på Cypern och i Skotland.