Kurser

Ett sätt att träffa nya golfkompisar och samtidigt träna på det som Du vill träna på. Vi genomför en mängd olika kurser för alla kategorier av golfare. I våra kurser använder vi Foresight GCQuad vid behov. För att se när kursen äger rum och bokning av kurs loggar Ni in i Proplanner som finns längre ned på sidan. Inloggning gör Ni med ert golf-id och lösenord.

  • Hos oss ingår alltid bollar under kursen
  • Kurs ej avbokad 24 timmar innan kursstart debiteras fullt pris
  • Kom i god tid så Du hinner värma upp

Gruppträning

Vi slipar på svingen, drivern och på närspelet under 5 veckor, 6h totalt. 

Min 4/Max 8/grupp.

Närspelkurs

Under 3 timmar går vi igenom chip, pitch, bunker och puttning. Missa inte att bli bättre på de slagen som räddar din score.

Min 4/Max 8/grupp.

Driverkurs

Vill du slå längre och rakare? Här är kursen som lär dig slå bollen långt. Riktigt långt. Kursen är 3 timmar fördelad på två tillfällen.

Min 4/Max 8/grupp

Påskträning

Här finns möjligheten att under 3 timmar starta upp golfåret med puttning, chip, pitch, sving och driver träning. Efter halva tiden får Du dessutom kaffe och bulle.

Min 4/Max 8/grupp

Hcp 36-54

Tog Du nyss grönt kort och känner att Du vill fräscha upp dina kunskaper är detta kursen för dig. Vi träffas under 5 veckor med 1 timma per gång och repeterar alla slagen Du lärde dig på grönt kortkursen. Min 4/Max 8/grupp.

Damträning

Vi tränar på svingen, drivern och på närspelet. Träningen är förlagd över 5 veckor med 6 h totalt.  Öppen för alla damer i alla åldrar och hcp.

Min 4/Max 8/grupp.